Firewalls på højt niveau

”Sikkert netværk starter her”

Med tusinder af virksomheder, der bruger Netgate pfSense®, bliver det hurtigt verdens mest pålidelige open source-netværkssikkerhedsløsning.

Vi leverer omfattende netværkssikkerhedsløsninger til din virksomhed og hjemmearbejdsplads. pfSense-løsninger samler den mest avancerede teknologi til rådighed og gør det enklere at beskytte dit netværk.

Vi tilbyder Netgate pfSense produkter der er bygget på de mest pålidelige platforme og konstrueret til at give det højeste niveau af ydeevne, stabilitet og sikkerhed.

Profesionelle services

”Vi hjælper dig og dit firma på benene
med en sikker firewall-løsning”

Vi ved, at de udfordringer du står over for, er komplicerede. ITAGIL kan hjælpe dig med at implementere effektive løsninger til at løse disse udfordringer. Vi hjælper dig med at planlægge, designe og implementere.

Få hjælp til at vælge det rette udstyr, til at installere og konfigurere det og til at vedligeholde det efterfølgende. Vi kan overvåge installationer 24/7/365 på adskillige sikkerhedsparametre, hvilket giver dig ro i maven.

Kom bag sikre rammer med Netgate pfSense®

”Vi er 100% fortrolige med pfSense”

pfsense logo

pfSense er en netværksfirewall baseret på FreeBSD-operativsystemet og indeholder gratis tredjeparts softwarepakker for yderligere funktionalitet. pfSense er ved hjælp af dets pakkesystem i stand til at levere den samme funktionalitet som flere udbredte kommercielle firewalls, dog uden licensmæssige begrænsninger.

pfSense har med stor succes erstattet mange udbredte firewallproducenter, herunder Check Point, Cisco PIX, Cisco ASA, Juniper, Sonicwall, Zyxel, Watchguard, Astaro mfl.

pfSense-software inkluderer et webinterface til konfiguration af alle inkluderede komponenter. Der er ikke behov for UNIX-viden og intet behov for at bruge kommandolinjen.

Administratorer, der er fortrolige med kommercielle firewalls, kommer hurtigt ind på webgrænsefladen, dog kan der være en indlæringskurve for brugere, der ikke er fortrolige med firewalls af kommerciel kvalitet.

Hvad vores kunder siger om os

“Vi ved hvad vi har at forholde os til med vores Rammeaftale, og muligheden for at følge vores forbrug på nettet, gør at vi kan holde os opdateret. Men det bedste er at det kører meget hurtigere end tidligere – det rykker og vi kan se resultater – så vi giver ITAGIL UG, da vi er overordentligt tilfredse.”

Malene Hescher, Regnskabsmedarbejder hos Sjælsølund Efterskole

Få en managed firewall løsning – På månedlig abbonnementsordning

”Vi kan både levere produktet og sørge for
monitorering og servicering efterfølgende”

Hos ITAGIL kan du købe pfSense produkter til en konkurrencedygtig pris, og vi har mange års erfaring med implementering af pfSense firewalls fra Netgate®. Vi optimerer din infrastruktur og hjælper dig med dine IT-udfordringer, så du kan tage dig af din virksomhed i stedet.

Netgate pfsense produkter kan tilpasses virksomhedens størrelse uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller sikkerhed. Den gode funktionalitet og høje sikkerhed får du på selv på de små modeller.

Forskellen på de store og små modeller er ofte hvor mange samtidige brugere man har og mængden af data, den skal kunne overføre.
Vi kan være behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed.

Med i vores månedlige abonnementsordning får du følgende:

    • Udskiftnings-service*

    • Monitorering, Email-alerts

    • Sikkerhedsopdateringer

    • Konfigurationsbackup

    • Cloud dashboard

Prisen er som udgangspunkt 299 pr. måned (Netgate pfsense SG3100), dog betinget af hvilken model der vælges.

ITAGIL – we make IT easy

* Såfremt vores danske lager ikke er udsolgt.